"Dance Of Colorful Waters" İsimli eTwinning projemiz

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Esra İ. DENİZ ve öğrencileri, Romanya /İtalya/Türkiye ortaklı "Dance Of Colorful Waters" adlı etwinning projesi başlattılar.
Proje kapsamında öğretmenler arası tanışma toplantısı yapıldı. Öğrencilere, öğretmenlere, velilere proje afiş anketi,öğrenci anketi, veli anketi uygulandı. Afiş ve logo tasarımı, proje tanıtım broşürü, şehir ve okul tanıtımları, su günü etkinlikleri ve ilk Ebru etkinliği olan yumurta boyama yapıldı. Proje etkinlikleri önümüzde günlerde devam edecek.
          Bu e-Twinning  projesi, farklı ülkelerden gelen öğrencilere geleneksel Türk sanatı Ebru'yu keşfetmeleri, bu sanat formunu öğrenmeleri ve kendi kültürleriyle ilişkilendirmeleri için bir platform sağlıyor. Amacımız sanatın gücünü sergilemek ve kültürel anlayışı geliştirmektir. Bu projede öğrenciler Ebru sanatının tarihini ve tekniklerini öğrenecek, kendi Ebru çalışmalarını oluşturacak ve deneyimlerini diğer öğrencilerle paylaşacaklar.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 13:15 - Görüntülenme: 25