Kas

10 Kasım Atatürk'ü  Anma gününe özel olarak düzenlenen Türkiye'den 85 okulun katılımı ile oluşturulan "85 YILDIR İZİNDEYİZ" isimli etwinning projesine okulumuz 2/C sınıfı öğretmeni ve öğrencileri katılım sağlamışlardır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Kızılay Haftası nedeniyle Anasınıfı öğrencilerimiz hazırlanan dekor ve kostümler ile Kızılay Haftasını kutladı.

Kas

Okulumuz  anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle Kızılay Haftası kutlandı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Dinçer DÖNMEZ   okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile buluştu.  İl Milli Eğitim  Müdürümüz Ersan Ulusan sınıfları gezip, okulumuzda incelemelerde bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden Polis Memuru Sezer KAVAK  okulumuza gelerek öğrencilerimize trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları konularında bilgiler verdiler. Bu ziyaretlerinden dolayı Polis Memuru Sezer KAVAK ‘a teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 Bayrak sergisi  düzenlendi. Öğretmen- öğrenci-veli İşbirliği ile atık malzemelerle kullanarak çeşitli ebatlarda "Türk Bayrağı" yapıldı,Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 Bayrak sergisine katılım sağlayan Okulumuz 2. Sınıf Öğretmen ve Öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 2/C sınıfı öğretmeni Esra İFFET DENİZ ve öğrencileri, 29 Ekim'e özel oluşturulan Türkiye 'nin her yerinden 100 okulun katıldığı "Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 Okul" isimli eTwinning projesine katılım sağlamışlardır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim 100.Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıklarımız tamamlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında tüm sınıflarımız bayraklarla bezendi. Ayrıca okul ve sınıf panolarımız  öğrencilerimizin el birliğiyle yaptığı resimler göz doldurdu.

29 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek törenimizle ilgili provalar da tamamlandı. Tüm velilerimizi ve çevre halkını Cumhuriyet Bayramımızın 100.yıl kutlamalarına bekliyoruz.

Ekm

Çocuklarımızın okula uyumlarını kolaylaştırmak ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak amacı ile Anasınıfımız da "Okuluma Merhaba"  partisi yaparak eğlendik. Stajyer öğrencimiz Irmak TÜFEKÇİOĞLU palyaço oldu, çeşitli animasyonlar ve yüz boyamaları yaptılar. Balonlarla eğlendik...

Ekm

Okulumuzun boya-badana-tadilat işlerini üslenen hayırseverimiz merhum Nurettin EKMEKÇİOĞLU ‘nun  kızı Sayın Fulya SAKA EKMEKÇİOĞLU tarafından yapılmıştır. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Melek TEMEL Hayırsever  Sayın Fulya SAKA EKMEKÇİOĞLU ‘na okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı  plaket takdim etti .Sayın Fulya SAKA EKMEKÇİOĞLU'na Öğrencilerimiz,velilerimiz okulumuz adına bir kez daha teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Sınıf Öğretmenimiz Emel KARAASLAN eşliğinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimiz çeşitli kuş yemlikleri yaptılar, Öğretmenimiz  ile birlikte hayvanlar günü ile ilgili pano hazırladılar. Hayvan belgeseleri izlediler. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ekm

Dinozor ve hayvan iskeletleri, çeşitli fosiller, kuş türleri; kayaç ve mineraller konusunda yepyeni bilgilerle okullarına dönen öğrencilerimiz, bu bilgileri kendi aralarında da tartışarak zenginleştirdiler.