Nis

22.04.2024/ 26.04.2024 Tarihleri Arasında Okulumuzda Yapılacak  Minik Eller Büyük Hayaller Etkinlikleri

PAZARTESİ

Sandalye Kapmaca (Tüm Sınıflar)

Genel Prova

SALI

23 Nisan Töreni

(Tüm Sınıflar)

ÇARŞAMBA

Yumurta Taşıma

(Haşlanmış Yumurta ,Tahta Kaşık)

(4. Sınıflar)

İfet

PERŞEMBE

Şarkı Yarışması

(Tüm Sınıflar)

2. Sınıflar Ebru Çalışmaları

CUMA

Sinema Günü-Halı Dokuma Etkinliği(2/D Sınıfı)

Müzikli dans gösterisi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda coşkulu bir tören ile kutlandı. Sınıflarımız, hazırladıkları gösteriler ve şiirlerle törenimize renk kattılar.Hayırseverimiz Sayın Fulya Saka Ekmekçioğlu bayram törenimize katılarak çoşkumuza ortak olmuşlardır.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz ögrencilerinden 4/B sinifi ogrencisi Bahar Bağcı ve 4/ C sinifi ogrencisi Poyraz Anıl Seven Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü Meclis üyesi olarak başkanlik secimine katılmıslardir.

Nis

Okul sporları müsabakaları judo branşında Edirne il birincisi olan 4/C sınıfı öğrencimiz Poyraz Anıl SEVEN ve ilçe zeka oyunları yarışmalarında okulumuzu en iyi temsil eden 4/A sınıfı öğrencimiz Selen YILMAZ’a Okul Müdürü Nilüfer DURMUŞ tarafından başarı belgesi takdim edildi.Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Nis

Okulumuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için süsledik. Panolarımızı hazırladık.Geleceğimizin güvencesi, yaşama sevinçlerimiz; çocuklar… gününüz kutlu olsun. #23nisan

Nilüfer DURMUŞ

Nis

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, çocukların turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlandı.

Nis

Rehber öğretmenimiz Ayşe YILMAZ CEVİZ tarafından 4. sınıf öğrencilerimize yönelik “ Verimli Ders Çalışma” ve “ Üst Öğretim Kurumlarının Tanıtımı” konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Kütüphaneler Haftası olması sebebiyle Tekirdağ Namık Kemal İl Halk  Kütüphanesi´ni 4/A ve 4/B sınıfları olarak ziyaret ettik.Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak,kütüphaneyi tanıtmak ve faydasını anlatmak amacıyla yapılan ziyarette kitap okuduk,kitapları inceledik,üye olmak ve kütüphaneden faydalanmakla ilgi gerekli bilgileri edindik.

Nis

Kütüphaneler Haftası olması sebebiyle Tekirdağ Namık Kemal İl Halk  Kütüphanesi´ni 4/C ve 4/D sınıfları olarak ziyaret ettik.Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak,kütüphaneyi tanıtmak ve faydasını anlatmak amacıyla yapılan ziyarette kitap okuduk,kitapları inceledik,üye olmak ve kütüphaneden faydalanmakla ilgi gerekli bilgileri edindik.

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

Mrt

ÇEDES kapsamında  NİSAN Ayı Değeri ile ilgili okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.Öğretmenimiz Figen ÇAVUŞLU  ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Esra İ. DENİZ ve öğrencileri, Romanya /İtalya/Türkiye ortaklı "Dance Of Colorful Waters" adlı etwinning projesi başlattılar.
Proje kapsamında öğretmenler arası tanışma toplantısı yapıldı. Öğrencilere, öğretmenlere, velilere proje afiş anketi,öğrenci anketi, veli anketi uygulandı. Afiş ve logo tasarımı, proje tanıtım broşürü, şehir ve okul tanıtımları, su günü etkinlikleri ve ilk Ebru etkinliği olan yumurta boyama yapıldı. Proje etkinlikleri önümüzde günlerde devam edecek.
          Bu e-Twinning  projesi, farklı ülkelerden gelen öğrencilere geleneksel Türk sanatı Ebru'yu keşfetmeleri, bu sanat formunu öğrenmeleri ve kendi kültürleriyle ilişkilendirmeleri için bir platform sağlıyor. Amacımız sanatın gücünü sergilemek ve kültürel anlayışı geliştirmektir. Bu projede öğrenciler Ebru sanatının tarihini ve tekniklerini öğrenecek, kendi Ebru çalışmalarını oluşturacak ve deneyimlerini diğer öğrencilerle paylaşacaklar.

Mrt

1964 yılından bu yana, Mart ayının son Pazartesi günü başlayıp bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle tüm yurtta "Kütüphaneler Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda pano çalışması yapan öğretmenimiz Civade ADIGÜZEL 'e ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında okulumuz 3. Sınıf öğrencilerinin sportif taraması bugün yapıldı. Programa öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığımızın ortaklaşa hayata geçirdiği Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ile tüm öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirmesi amaçlanıyor. Bu sayede hem geleceğin şampiyon sporcularını tespit ediyor hem de çocukların spor kültürünü geliştirerek sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasını hedefleniyor.