Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Sınıf Öğretmenimiz Emel KARAASLAN eşliğinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimiz çeşitli kuş yemlikleri yaptılar, Öğretmenimiz  ile birlikte hayvanlar günü ile ilgili pano hazırladılar. Hayvan belgeseleri izlediler. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ekm

Dinozor ve hayvan iskeletleri, çeşitli fosiller, kuş türleri; kayaç ve mineraller konusunda yepyeni bilgilerle okullarına dönen öğrencilerimiz, bu bilgileri kendi aralarında da tartışarak zenginleştirdiler.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası okulumuz bahçesinde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama, okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirlerin okunması ile devam etti.

İlköğretim haftası kutlaması 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının okulumuz ve milletimize hayırlı olması dilekleriyle sona erdi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Emel KARAASLAN ve Fatma DOĞRU  öğretmenlerimize teşekkür eder, katkı sunan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Eyl

İlkokul birinci sınıf öğrencileri, okuyacakları sınıf ile öğretmenlerini, kendileri ve velileri ile beraber çektikleri kura ile belirledi. Merakla beklenen kura çekimine Kura komisyon başkanı TOBB Mesleki ve Tek.And.Lisesi Müdürü Bilge CAN öncülüğünde okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.Kura çekimini veliler, öğretmenler ve öğrenciler yapıp komisyon başkanı Bilge CAN tarafından yüksek sesle okunup  1. sınıf şube öğretmenleri tarafından kayıtlara geçirilerek sınıfların öğrenci listeleri oluşturuldu.Kura çekimi sonrasında veliler ve öğrenciler öğretmenlerle tanışarak gerekli bilgiler aldılar.